Posted on

Få en stressfri struktur inom fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning är ett känt stressigt yrke, man har tusen olika trådar att dra i och det är lätt att ryckas med av den så kallade utbrändheten då man känner att hela fastighetens ansvar ligger på ens axlar som man kanske inte orkar bära. När man jobbar med fastighetsförvaltning så är det viktigt att prioritera att man ska jobba så stressfritt som möjligt för att orka på ett långsiktigt perspektiv.

Skapa en stressfri struktur inom din fastighetsförvaltning
Vissa människor inom fastighetsförvaltning behöver en klar och tydlig struktur för att man inte ska gå i tusen bitar då det finns otroligt mycket att göra hela tiden inom yrket. Låt dig inte överväldigas av allt utan se att du kommer alltid att ha mycket att göra men om du tar det lugnt i det så kommer du att kunna se klarare.

Prioritera vad du ska göra inom din fastighetsförvaltning just för den exakta dagen. Du ska inte sätta ett antal saker att göra då vissa kan vara mer krävande än andra utan titta på din att göra lista och se vilken arbetsuppgift som du kommer att klara galant just den dagen. Man ska jobba med det som man tycker om inom fastighetsförvaltning och om man en dag inte orkar ta tag i det där VVS jobbet som man måste inom en snar framtid så tar man inte det den dagen. Kanske man orkar åka till fastigheten och röja upp bland löv och grenar och prata med boende? Startar man dagen med ett projekt man tycker är roligt så kan det leda till att man får motivation till att göra de där jobbigare grejerna inom sin fastighetsförvaltning – fasticon.se, som man egentligen tycker är roliga men svåra att ta tag i bara.

Är det dock tråkiga saker inom sin fastighetsförvaltning som verkligen måste bli klar idag så tar man ju så klart de först men om man gör en sådan akut lista och bara tar tag i dom grejerna så kommer man att känna sig extra tillfreds då den arbetsdagen är över. Om det känns bättre för dig att lägga upp hela din vecka på det sättet så ska du göra det. Men om man är lättstressad och planerar för många dagar i förväg så är det lätt att det blir för mycket så att ta en dag i taget och tar det viktigaste blandat med roliga småprojekt så kommer du att känna dig mindre stressad och bli faktiskt mycket mer effektiv inom din fastighetsförvaltning.

Man måste ta hand om sig och skapa en struktur som är tydlig för en då det är lätt att all fokus bara är på att prestera annars.